Handige links

arosa.nl
Arosa biedt opvang en begeleiding aan vrouwen, mannen en kinderen die hulp nodig hebben bij problemen rond huiselijk geweld, uitbuiting, bedreiging of een opeenstapeling van problemen.

perspektief.nl
Perspektief biedt hulp en opvang aan iedereen die betrokken is bij huiselijk geweld of in de problemen is geraakt. Of je nu een vrouw, een man, met of zonder kinderen bent, Perspektief helpt jou!

blijfgroep.nl
Blijf Groep helpt om huiselijk geweld te stoppen. Blijf Groep biedt hulp aan alle betrokkenen: slachtoffers, getuigen, plegers en kinderen.

moviera.nl
Aanpak huiselijk geweld. Moviera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werken aan herstel om terugval te voorkomen.

schadefondsgeweldmisdrijven.nl
Het Schadefonds Geweldsmisdrijven geeft een eenmalige uitkering aan slachtoffers van geweldsmisdrijven die hierdoor ernstige lichamelijke en/of psychische problemen (letsel) hebben of hebben gehad, nabestaanden van slachtoffers van een geweldsmisdrijf of dood door schulddelict, naasten van slachtoffers die door een geweldsmisdrijf ernstige en blijvende lichamelijke en/of psychische problemen (letsel) hebben.

vooreenveiligthuis.nl
Als je te maken krijgt met geweld in huiselijke kring kun je daar altijd wat aan doen. Of het nu om jezelf gaat of om iemand anders. Of je nu vermoedens hebt, of het zeker weet. Je zorgen delen is een belangrijke eerste stap. Deze website is er om je te helpen bij die eerste stap naar hulp en advies.

huiselijkgeweld.nl/hulporganisaties
Een overzicht van alle hulporganisaties in Nederland
 
slachtofferwijzer.nl
SlachtofferWijzer.nl ondersteunt bij het vinden van geschikte hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

veiligsamen.nl
Een website met veel  informatie over het aanpakken van geweld in je relatie. 

stichtingkezban.nl
In de allochtone gemeenschap wordt vrijwel niet over huiselijk geweld gesproken. Stichting Kezban zet zich in voor het voorkomen en bestrijden van huiselijk geweld in allochtone kring.

mannenmishandeling.nl
Niet alleen vrouwen, ook mannen hebben te maken met huiselijk geweld.

stichtingzijweg.nl          
Stichting Zijweg steunt vrouwen en hun kinderen die te maken hebben (gehad) met (ex)-partnergeweld en behartigt hun belangen.

augeo.nl
Augeo Foundation is een particuliere stichting voor veilig opgroeien en aanpak van geweld tegen kinderen door middel van online cursussen, een gratis online magazine, projecten e.d.