Handige links

arosa.nl
Arosa biedt opvang en begeleiding aan vrouwen, mannen en kinderen die hulp nodig hebben bij problemen rond huiselijk geweld, uitbuiting, bedreiging of een opeenstapeling van problemen.

augeo.nl
Augeo Foundation is een particuliere stichting voor veilig opgroeien en aanpak van geweld tegen kinderen door middel van online cursussen, een gratis online magazine, projecten e.d.

blijfgroep.nl
Blijf Groep helpt om huiselijk geweld te stoppen. Blijf Groep biedt hulp aan alle betrokkenen: slachtoffers, getuigen, plegers en kinderen.

gids voor online veiligheid voor vrouwen
Deze gids is samengesteld om vrouwen de mogelijkheid te bieden om zonder angst op internet te kunnen surfen

huiselijkgeweld.nl/hulporganisaties
Een overzicht van alle hulporganisaties in Nederland

kezban.nl
In de allochtone gemeenschap wordt vrijwel niet over huiselijk geweld gesproken. Stichting Kezban zet zich in voor het voorkomen en bestrijden van huiselijk geweld in allochtone kring.

kirstenregtop.com
Wat zou jij doen als je geconfronteerd wordt met huiselijk geweld?
Hoe je met één gesprek impact kunt hebben op het stoppen van huiselijk geweld.

lady'slinked
Lady’s Linked is een netwerk van ervaringsdeskundige buddy’s, begeleiders en juristen. Allen hebben zij ervaring met narcistische mishandeling (huiselijk geweld) waarbij psychisch geweld en vaak ook lichamelijk geweld tot de dagelijkse kost behoorde en weten dus precies wat jij nodig hebt. Uiteraard worden ze allemaal getraind om zo de beste hulp aan jou (de hulpvragers) te kunnen bieden.

mannenmishandeling.nl
Niet alleen vrouwen, ook mannen hebben te maken met huiselijk geweld.

moviera.nl
Aanpak huiselijk geweld. Moviera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werken aan herstel om terugval te voorkomen.

perspektief.nl
Perspektief biedt hulp en opvang aan iedereen die betrokken is bij huiselijk geweld of in de problemen is geraakt. Of je nu een vrouw, een man, met of zonder kinderen bent, Perspektief helpt jou!

safewomen.nl
Safe is er voor vrouwen die partnergeweld (hebben) ervaren. Voel jij je wel eens onveilig in jouw relatie? Je bent niet de enige!

SafetyNed
Hoe digitaal veilig ben jij? SafetyNed is dé veilig online-expert voor huiselijk geweld. Op de pagina vind je cyber tips & tricks.

schadefondsgeweldmisdrijven.nl
Het Schadefonds Geweldsmisdrijven geeft een uitkering aan slachtoffers van geweldsmisdrijven die hierdoor ernstige lichamelijke en/of psychische problemen (letsel) hebben of hebben gehad, nabestaanden van slachtoffers van een geweldsmisdrijf of dood door schulddelict, naasten van slachtoffers die door een geweldsmisdrijf ernstige en blijvende lichamelijke en/of psychische problemen (letsel) hebben.

slachtofferwijzer.nl
SlachtofferWijzer.nl ondersteunt bij het vinden van geschikte hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

stichtingyasmin.nl
Stichting Yasmin is het emancipatie- en participatiecentrum voor alle Haagse vrouwen. Haagse kracht is vrouwenkracht!

veiligsamen.nl
Een website met veel  informatie over het aanpakken van geweld in je relatie. 

vooreenveiligthuis.nl
Als je te maken krijgt met geweld in huiselijke kring kun je daar altijd wat aan doen. Of het nu om jezelf gaat of om iemand anders. Of je nu vermoedens hebt, of het zeker weet. Je zorgen delen is een belangrijke eerste stap. Deze website is er om je te helpen bij die eerste stap naar hulp en advies.

zijweg.nl          
Stichting Zijweg steunt vrouwen en hun kinderen die te maken hebben (gehad) met (ex)-partnergeweld en behartigt hun belangen.